Сакалиев: Това отборченце ЦСКА 1948 само петни името на ЦСКА

Стефан Ралчев
Бившият голмайстор на ЦСКА Стойко Сакалиев взе отношение по темата с ЦСКА 1948, който от следващия сезон ще бъде част от елита. Сакалиев даде интервю пред Букмейкър Рейтинги, в което говори по актуални теми, една от които с наличието на два отбора с еднакво име от новия сезон.

ЦСКА 1948 Сакалиев

Всички знаят каква е цялата история около този въпросен отбор. Не искам да бъда краен или груб, но това отборченце само петни името на ЦСКА. Моето мнение е, че във времето и то в най-скоро време ще приключи, може би още този сезон. Да, всеки може да регистрира клуб и да го кръсти, както пожелае, но по такъв начин, това е недопустимо“, коментира Сакалиев.

Цялото интервю на Стойко Сакалиев пред Букмейкър Рейтинги

На въпрос за събитията в Левски, бившият нападател на ЦСКА отговори: „Може би Наско е подходящ за Левски от гледна точка, че беше добър ръководител. Тук обаче вече става въпрос дали ще намери хора, които да помагат. Винаги е хубаво, когато има силни ЦСКА и Левски. Ясно е, че тогава българският футбол ще бъде на друго ниво.“

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P