до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Руснаци „атакуват“ Левски в гръб за важен футболист

Стефан Ралчев
Отбори от местната Премиер лига в контакт с мениджърска агенция, искат да вземат Кордоба преди края на трансферния прозорец

На „Герена“ смятат, че засега сагата около Хосе Кордоба е приключила, след като отхвърлиха предложения за него от Русия, САЩ, а за капак и такова на стойност 2,2 милиона евро от Брьондби. „Сините“ вярват, че ще задържат панамеца поне до лятото, а тогава се надяват, че цената му ще скочи още и ще го продадат на по-сериозна печалба.

Палмс Бет предлага атрактивни коефициенти и бонуси за българските мачове

В Русия обаче тръбят, че няколко клуба от елита не са се отказали от намерението да се подсилят с Хосе Кордоба. За целта те дори са готови на подмолни действия. Мераклиите били влезли в контакт с мениджърската агенция, която държи правата му и се опитват да изкушат агентита на защитника, които да натиснат Левски за негова продажба. Хосе иначе има договор до 2025 година. Той се смята за един от най-перспективните играчи на агенция „RELC SPORTS“, която е №1 на пазара в Панама в момента. Именно тя го пласира у нас първо в Етър, а след това на „Герена“.

За тази връзка между клубове и агенти разкри руското издание euro-football.ru. То смята, че защитникът може да бъде убеден да промени мнението си в оставащите дни до затварянето на пазара в Русия.

В момента клубовете от руската Премиер лига са готови да свалят и звезди на всеки, който не се притеснява да подпише с тях, след като бяха напуснати от някои от най-големите си звезди заради санкциите наложени на Русия заради войната с Украйна.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P