Роналдо загуби бас срещу треньора си за 10 хиляди евро

«Букмейкър Рейтинги»
Кристиано Роналдо призна, че загубил бас от треньора си Масимилиано Алегри. Преди началото на сезона португалецът заявил пред треньора си, че ще вкара всяка една дузпа през сезона в Италия.

В последния мач обаче Роналдо пропусна от бялата точка срещу Киево, което означава, че облогът се печели от Алегри. Все още не е ясно какъв точно е бил залогът между двамата, но според непотвърдена информация на португалски и италиански медии Роналдо е загубил „скромната“ сума от 10 хиляди евро.

За щастие на португалеца пропускът от бялата точка не се оказа от решаващо значение за Ювентус, който спечели с лекота с 3:0.

„Вярно е, че имах бас с треньора си, че ще вкарам всяка една дузпа през сезона. Готов съм да продължа да бия дузпите. Радостен съм, когато знам, че усилията ми се оценяват от съотборниците и треньора. Всички ме приеха много добре и искам да се отплатя за доверието им с усилена работа”, коментира Роналдо.

Любопитното е, че това бе пропуск №25 за Роналдо от дузпа. Точно толкова има и Лионел Меси. Роналдо обаче е изпълнил 139 дузпи, а аржентинецът 108.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация