Роналдо сложи края: Благодаря ти, Португалия… Оставих всичко на терена

Стефан Ралчев
Звездата с обръщение към феновете си

Голямата звезда на португалския национален отбор Кристиано Роналдо излезе с емоционален пост в социалните мрежи, с който разкри, че това е последното му Световно първенство.

Обосновани футболни прогнози може да четете в Букмейкър Рейтинги

Възможно е Роналдо да е изиграл и последния си двубой за „мореплавателите“ при отпадането от Мароко на Мондиала в Катар, тъй като благодари на Португалия.

Ето какво написа Кристиано Роналдо:

„Да спечеля Световно първенство с Португалия беше най-голямата и амбициозна мечта в кариерата ми. За щастие, спечелих много международни трофеи, включително и с Португалия, но поставянето на името на страната на най-високото стъпало в света беше най-голямата ми мечта.

Борих се за това. Борих се много за тази мечта. На петте ми участия на Мондиали в продължение на 16 години, винаги рамо до рамо с големи играчи и подкрепян от милиони португалци, дадох всичко от себе си. Оставих всичко на терена. Никога не се отказах от тази мечта.

За съжаление, вчера мечтата ми приключи. Искам всички да знаете, че много е казано, много е изписано, много се спекулираше, но отдадеността ми към Португалия не се е променила и за миг. Винаги съм се борил за целта на всички и никога не бих обърнал гръб на съотборниците си.

Няма какво толкова да се каже сега. Благодаря ти, Португалия. Благодаря ти, Катар. Мечтата беше много хубава, докато я имаше… Сега се надявам, че времето ще бъде добър съветник и ще позволи всеки сам да си направи изводите“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P