до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Роналдо: Скоро първенството на Саудитска Арабия ще е сред най-силните в света

Стефан Ралчев
Аз имах лош период в моята кариера и нямам проблем да призная това

Суперзвездата и капитан на Португалия Кристиано Роналдо заяви, че първата част от този сезон е бил най-слабият период в кариерата му. След Мондиала в Катар нападателят напусна Манчестър Юнайтед и премина в саудитския Ал Насър.

В Букмейкър Рейтинги може да четете футболни прогнози от специалисти

„Понякога, когато си на върха на планината, не виждаш какво става под теб. Аз имах лош период в моята кариера. Нямам проблем да призная това. Но животът продължава. Може би за пръв път попаднах в такава дупка. Това е част от растежа на човек. Сега се чувствам по-подготвен и това бе важен урок за мен. Смятам, че станах по-добър човек“, заяви Роналдо на пресконференция преди предстоящите европейски квалификации с Лихтенщайн и Люксембург.

„Искам да правя всичко стъпка по стъпка. Мисля само за момента и не гледам към бъдещето. Винаги съм искал да помагам на Португалия, но крайното решение винаги е на старши треньора. Моята задача е да бъда готов. Искам да бъда част от националния отбор, докато тук държат на мен. Дали искам да продължавам да вкарвам голове? Да, разбира се. Искам и да стана играча с най-много международни мачове“, добави 38-годишният футболист.

„Чувствам се щастлив, когато съм с националния отбор. Чувствам тази повиквателна по същия начин, по който и първата. Не мисля за отказване, защото не искам да хвърлям бялата кърпа. Още мога да помогна на този отбор“, каза още Роналдо.

Той направи сравнение между Висшата лига и първенството на Саудитска Арабия: „Саудитската лига не е на нивото на Висшата лига на Англия. Но бях изумен от позитивизма, който имат хората там. Ако продължат да следват плана, който имат, няма да е далеч денят, в който това ще бъде петото или шестото най-силно първенство в света“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P