Роналдо пак се ядоса, Ал-Насър се издъниха срещу слабак (ВИДЕО)

Стефан Ралчев
Тимът направи равенство срещу Ал-Фейха

Кристиано Роналдо не успя да се разпише, а Ал-Насър направи нулево равенство при гостуването си на непретенциозния Ал-Фейха, воден от бившия защитник на Славия Вук Рашович. По този начин Ал-Насър изостана на 3 точки от водача в първенството на Саудитска Арабия – Ал-Итихад.

В Букмейкър Рейтинги може да четете футболни прогнози за деня

Португалецът направи слаб мач, а в края се ядоса на лошия резултат и размени остри реплики с няколко противникови играчи, преди да се прибере в съблекалнята.

Роналдо вкара общо 7 гола в последните си 4 мача за Ал-Насър и Португалия. Той имаше възможност да донесе победата на отбора си в заключителните минути, но стреля високо над вратата. Футболистите на гостите отправиха общо 18 удара и нито един от тях не се превърна в гол.

Кристиано е пети при стрелците в Саудитска Арабия с 11 гола в 10 мача, а начело с по 16 попадения са Олидон Игало, Талиска и Абдерразах Хамдалах.

От равенството на Ал-Насър се възползва Ал-Итихад, който победи с 2:1 Ал-Уехда и увеличи преднината си на върха. Головете за гостите реализираха Абдерразах Хамдалах и Бруно Енрике.

В следващия кръг на 18 април Ал-Насър ще има тежко гостуване на четвъртия Ал-Хилал. Няколко дни пресдтои мач срещу Ал-Уехда за Кралската купа на шампионите.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P