Роднина на сензационния шампион по бокс Анди Руис спечели от боя над Джошуа

«Букмейкър Рейтинги»
Новият световен шампион във версиите WBA, WBO, IBF и IBO Анди Руис-Младши наистина шокира света. Едва ли някой е очаквал да победи действащия и непобеден до този момент Антъни Джошуа. Но ето, че и това се случи…

Самият Анди Руис – Младши призна, че негов роднина е заложил и е спечелил от победата му над Джошуа. Но е избрал да бъде доста тактичен, залагайки само… 1000 долара.

Естествено, дори букмейкърите не очакваха подобен изход от мача и затова преди него бяха дали коефициент за успех на Анди Руис – 10.00! В резултат на залога и скромните 1000 долара роднината на мексиканеца е спечелил 10 000 долара.

След победата Мексико понесе на ръце новия си герой, тъй като това е първият мексикански световен шампион по бокс в тежка категория. Бащата на Анди Руис нарече сина си Мексиканския Роки.

Въпреки това и анализатори, и букмейкъри, не смятат, че Анди Руис ще повтори сензационния си успех срещу Джошуа. Заложните къщи вече обявяват коефициенти при евентуален реванш между двамата и дават около 83% шанс Джошуа да спечели. А Анди Руис отново е в ролята на аутсайдер, като този път обаче получава далеч по-приемливи коефициенти.

Само преди няколко часа мексиканецът каза, че ако от лагера на Антъни Джошуа искат двубоя да е на негова територия, трябва да му дадат 50 милиона долара…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация