Решено: Пускат агитките на ЦСКА и Левски на Вечното дерби

Стефан Ралчев
Разбирателство между двата клуба имаше, не е имало спорове, коментира шеф от БФС

Дербито между ЦСКА и Левски на старта на плейофите ще се проведе с фенове и на двата отбора по трибуните. Това обяви пред медиите директорът на секция „Първенства и турнири“ към Българския футболен съюз Валентин Чакъров. От казаното стана ясно, че двата столични клуба са стигнали лесно до разбирателство.

„Ще има фенове и на двата отбора. Двата отбора се държаха много коректно и разумно. Дай боже всичко да е наред, ще има по-големи буферни зони. И двата отбора заявиха, че очакват между 10 хиляди и 13 хиляди души. Не е коментирано това, което Левски заяви по-рано – да няма публика.

Футболът е за феновете, аз съм за диалог и разбирателство и феновете да се радват на футболната игра, а не това, което става напоследък. Срещата мина гладко. Разбирателство между двата клуба имаше, не е имало спорове. Дано феновете проумеят, че това е една игра и по-добрият да спечели. БФС застава на тази позиция – футболната игра е за фенове, не е приятно да е без фенове“, заяви Валентин Чакъров.

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P