Рекорд! Един човек заложи 1 милион лири за победа на Байдън срещу Тръмп

Стефан Ралчев
САЩ избира своя президент. Със сигурност събитието дава отражение върху почти всички сфери от обществото в цял свят.

trump-biden

Изборите отвъд Океана вече регистрираха някои рекорди. Един от тях е свързан със залог на един човек в размер на 1 милион британски лири за победа на Джо Байдън в Betfair. Коефициентът на залога е 1.54 и така при победа на Байдън заложилият ще прибере 1.54 милиона паунда. Според специалистите това е най-големият политически залог на всички времена.

Общо в букмейкъра до момента са заложени 271 милиона лири на изборите в САЩ, като очакванията са сумата да нарасне до 400 милиона лири – два пъти повече в сравнение с вота през 2016 година, когато Тръмп победи Хилари Клинтън.

До момента в една от водещите компании за залози – „Ладброукс” са приети залози за изборите в САЩ на обща стойност около 1 милиард лири.

Българските букмейкъри също пуснаха коефициенти за вота в Америка. Winbet фаворизира Джо Байдън с коефициент 1.45 срещу 2.70 за Доналд Тръмп. Сравнително сходни са ставките и в Ефбет – 1.46 за успех на Байдън срещу 2.80 за настоящия президент.

В проноза на Букмейкър Рейтинги политическият анализатор и бетинг експерт от екипа Мартин Георгиев прогнозира крайна победа за Тръмп на ставка 2.70 от Bet365. В момента обаче компанията вдигна ставката за Тръмп и тя вече е 2.87.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P