Рейтингът на Betway е понижен от 4 на 3 (Причини)

«Букмейкър Рейтинги»
БР понижава рейтинга на Betway от 4 на 3

Екипът на Букмейкър Рейтинги реши да понижи рейтинга на букмейкъра Betway от 4 на 3. Нашата максимална оценка за конкретна компания за залози е 5. Екипът ни оценява всеки един букмейкър по 7 компонента: Надеждност, Пазари (преди мач и на живо), Коефициенти, Удобство на плащане/теглене, Поддръжка, Бонуси/Промоции и Интуитивност на сайта/приложението. Спрямо представянето на дадения сайт за залози във всяка една от насоките, получава рейтинг оценката.

Освен седемте критерии, по които ние от БР оценяваме букмейкърите, правим постоянен мониторинг на мненията, коментарите или жалбите за конкретния сайт. Те пристигат на нашата платформа, следва детайлно разглеждане и анализиране, след което оформяме оценката за букмейкъра в неговото ревю.

Един от аргументите да намалим рейтинга на Betway от 4 на 3 е обратната връзка на клиентите на Betway относно липсата на голям брой бонуси, липсата на много функционалности, пазари, мачове лиги и събития. Букмейкърът също така изпитва затруднения със стартирането на мобилните си приложения в България, което допълнително затруднява посетителите на Бетуей да играят по максимално безпроблемен начин.

Освен това, betway за съжаление не предлага необходимия брой методи за депозит, които са популярни в България, от което няколко от посетителите на БР се оплакаха.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация