Реал Мадрид – Барселона: Коефициенти, прогнози и къде да гледаме на живо

Стефан Ралчев
Ел Класико е в събота от 22:00 часа

Предстои един от най-големите мачове в целия свят. Реал Мадрид приема Барселона в поредното издание на Ел Класико.

Начален час и къде да гледаме на живо

Двубоят стартира в 22:00 часа българско време на Сантяго Бернабеу на 10 април (събота). Срещата ще бъде предавана на живо по телевизия Max Sport 4 HD. Ако нямате възможност да наблюдавате двубоя по тази телевизия, екипът на Букмейкър Рейтинги ви предоставя няколко напълно безплатни линка, чрез които без регистрация, може да гледате мача.

Гледайте ТУК

Моментна форма

И двата отбора стремглаво се борят за първото място, което в момента се заема от Атлетико Мадрид с 66 точки. Барселона е на второ място с 65, Реал Мадрид е трети с 63 точки.

Барселона е в серия от 6 поредни победи, 9 поредни победи като гост и 19 пореден мача без загуба! Реал мадрид пък е в серия от 5 поредни победи във всички турнири и общо 12 мача без загуба. Така че и двата отбора изглежда навлизат в това Ел Класико във възможно най-добрата си форма.

Коефициенти

Букмейкърите дават предимство на Барселона, което за мен е леко странно при положение, че Реал Мадрид е домакин в Ел Класико. Предимството, онагледено с коефициенти е следното. Бетуинър дава 2.94 за Реал Мадрид, 2.29 за Барселона и 3.82 за равенство. Палмс Бет определя сходни ставки – 2.92 за Реал, 2.29 за Барса, 3.89 за хикс. Бет365 дава най-ниска ставка за Реал – 2.80 срещу 2.30 за каталунците.

Очакваният от мнозина пазар Гол/Гол започва с 1.43 от Палмс Бет, 1.50 от Бет365, 1.54 в Бетуинър, 1.55 в Ефбет и т.н.

Прогнози

Една от прогнозите в сайта Букмейкър Рейтинги е на нашия експерт Борис Касабов. Според доайена в спортната журналистика „Двата отбора ще отбележат гол и в мача ще има Над 2,5 гола“ за коефициент 1.80.

Видео прогноза на Борис Касабов – ТУК

Аз залагам на следния пазар „Двоен шанс Х2 и Под 3,5 гола“ за коефициент 2.35. Моят колега Мартин Георгиев залага на пазара „Над 3,5 гола“ за коефициент 2.37.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P