Ръководството на Ботев Пловдив осъди събличането на футболистите

Стефан Ралчев
Няма как да толерираме случилото се след последния съдийски сигнал на мача с Локомотив София

Ръководството на Ботев Пловдив се обърна към феновете на отбора с официална позиция в клубния сайт. „Жълто-черните“ изказаха благодарност към хилядите привърженици за неспирната им подкрепа, но осъдиха действията им след загубата от Локомотив София в петък. След поредната загуба привържениците слязоха на терена и принудиха част от футболистите да свалят фланелките си.

Уинбет предлага коефициенти за мачовете от Първа лига

От Ботев призоваха „жълто-черните“ фенове да продължават да подкрепят страстно отбора от трибуните, въпреки незадоволителното класиране и слабите резултати.

Ето какво написаха от Ботев Пд:

Ръководството на ПФК Ботев Пловдив изказва своята благодарност към хилядите „жълто-черни“ фенове, които не спират да подкрепят отбора.

Вашата подкрепа е много по-осезаема и силна в нашия дом – стадион „Христо Ботев“. Във всички трудни времена Вие, феновете, винаги сте били плътно зад отбора.

Разбираме вашето недоволство от слабите резултати на отбора. Въпреки представянето на терена и загубите, вие не спирате да подкрепяте тима през всичките 90 минути.

Няма как да толерираме случилото се след последния съдийски сигнал на мача с Локомотив София.

Агресията към нашите футболисти и щаб, както и обидните скандирания, са недопустими и не прилягат на европейски клуб като Ботев.

Призоваваме „жълто-черните“ фенове да продължават да подкрепят страстно отбора от трибуните, въпреки незадоволителното класиране и слаби резултати.

Само клуб и фенове, заедно, можем да върнем Ботев на мястото, което заслужава – при водещите отбори и в битката за трофеи и купи.

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P