до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

ПСЖ инвестира и за… инфлуенсъри: Трябвало да пишат само хвалби

Стефан Ралчев
От клуба давали по 1000 евро на мач на известни лица да пишат само положителни неща

Ръководството на Пари Сен Жермен не само инвестира в редица от най-големите звезди сред футболистите, а се е грижело и за реномето на клуба извън терена.

Четете нашите ежедневни прогнози за футбол

Потвърждават се информациите, че шампионите на Франция са заделяли средства, с които са плащали на различни инфлуенсъри да пишат хубави неща за клуба в социалните мрежи.

За нещо такова спомена още през миналото лято френският журналист Роман Молина. Според него парижани или свързани с клуба фирми са давали по 1000 евро на такива личности само за един мач. От тях се е искало да отбелязват само положителни неща за тима, клуба и т.н. Излиза дори, че въпросните хора са на договори.

Вчера популярният сред феновете на ПСЖ Сабри Уриен, известен като Sabri #ParisienOuRien, написа следното: “Контрактът ми приключва на 13 юни и ви давам дума, че ще разкрия всичко. Изобщо не ми дреме. Изморих се да си мълча, докато моят клуб и неговите привърженици се държат зле. Писна ми да бъда мек, но пък и веднага си признавам, че първо трябваше да подсигуря бъдещето си”.

В коментарите под тази си публикация в “Туитър” инфлуенсърът иронизира твърдението на Молина, че е получавал по 1000 евро само за един двубой.

https://twitter.com/Sabripsgourien/status/1653842982389395458?s=20

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P