Проверка на Букмейкър Рейтинги: ЦСКА и Лудогорец аутсайдери и днес в Европа

Стефан Ралчев
След дълга пауза мачовете в Лига Европа се завръщат тази вечер…

ЦСКА приема Йънг Бойс от 19:55 часа българско време на Националния стадион Васил Левски. До момента червените имат само 1 точка, спечелена при визитата на Рома.

В предишния мач между двата тима Йънг Бойс спечели с 3:0, като надигра категорично ЦСКА. Топ букмейкърите дават ново предимство на швейцарците и за днешната среща. Betwinner определя коефициент 1.71 за победа на Йънг Бойс, докато единицата за ЦСКА се приема срещу ставка от 4.86. От онлайн букмейкърът Палмс бет определят шансовете на гостите с почти идентичния коефициент – 1.72, докато за успех на червените от София предлага по-ниския 4.56.

Спечелете 20 Безплатни Завъртания при всеки гол на ЦСКА

Интересен е пазарът „Двоен шанс“, който в Ефбет е 2.10, в Бетуинър е 2.19. А „Двата отбора да отбележат гол“ се котира на 1.92 в Бетуинър.

Лудогорец гостува на Тотнъм от 22:00 часа българско време в Лондон. До момента Лудогорец е на последно място в групата без спечелена точка, а в предишния мач „шпорите“ спечелиха в Разград с 3:1. Воденият от Станислав Генчев тим е в ролята на сериозен аутсайдер срещу Тотнъм, който се намира в превъзходна форма и е лидер в първенството на Англия.

Спечелете 20 Безплатни Завъртания при всеки гол на Лудогорец

Betwinner дава 1.08 за победа на Тотнъм срещу коефициент 30.00 за успех на българския отбор. Пазарът „Двата отбора да отбележат“ е с хубав коефициент 2.56 в Betwinner.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P