Приказката за ОФК Костинброд приключи, отборът изпадна!

Стефан Ралчев
Тимът загуби гостуването си на Банско с 2:3

ОФК Костинброд загуби гостуването си на Банско с 2:3. Точни за гостите бяха Калоян Бонев в 47-та минута и Цветомир Тодоров в 89-та минута, пише официалният сайт на ОФК Костинброд.

Срещата се разви по неприятен начин за възпитаниците на старши треньора Христо Коилов, след като на полувремето изоставаха с 0:3. Калоян Бонев намали резултата в 47-та минута, като след това той асистира на Цветомир Тодоров в 89-та минута. Веднага след гола гостите можеха да стигнат и до трето попадение, но изстрел на Георги Илиев отблизо бе отразен от стража на домакините.

Победите на преките конкуренти ФК Оборище Панагюрище и ФК Пирин Разлог, означават, че ОФК Костинброд е последният изпадащ от Югозападната Трета лига.

Тимът изпраща слаб сезон зад гърба си, като момчетата могат само да съжаляват за загубени точки по пътя към спасението си.

Изказваме огромна благодарност на всички фенове, които изживяваха с нас всяка една една среща, независимо от резултата! Благодарим за подкрепата! Поклон пред Вас! А ние ще се върнем по-силни догодина и отново ще бъдем там където ни е мястото – в Трета лига„, написаха от клуба.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P