Приемат залози за… такса тоалетна в самолет

«Букмейкър Рейтинги»
Настоящата статия не е шега, а е пълна истина. Ставали сме свидетели на какви ли не залози, но този път в Русия наистина излизат извън контрол…

Руската ниско тарифна самолетна компания “Победа” е печално известна със своята скандална политика и начин на работа. Авиокомпанията е отправила редица забрани и правила дори и за екипите на борда на самолетите. Сега обаче букмейкърите не на шега вече приемат залози дали в скоро време ще има такса… за тоалетната на борда.

Букмейкърът “Балбет” оценява вероятността, че преди 1 май 2019 година превозвачът ще въведе такса за използването на тоалетната на борда на самолета с коефициент 25.00.

Букмейкърът обаче не спира дотук, явно добре запознат с бъдещите планове на авиокомпанията 🙂 Може да заложите на коефициент 3.00, че до 1 май догодина на борда ще се заплащат дори пластмасовите чашки, които според букмейкъра ще струват по 5 рубли. От авиокомпанията отговарят, че всички тези тарифи и правила минимизират разходите…

Накрая и отново не на шега букмейкърът дава коефициент 4.00, че “Победа” ще намали размерите на ръчния багаж до 10х10х10 сантиметра 🙂 Повече от година фирмата се опитва да наложи забрани за внасяне на някои багажи на борда на самолета, сред които дори част от връхните дрехи на жените.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация