Приемат залози докога ще управлява Ким Чен Ун

«Букмейкър Рейтинги»
Ким Чен Ун е настоящият висш ръководител на КНДР, лидер на партията, армията и народа, върховен главнокомандващ на Корейската народна армия, първи секретар на Централния комитет на Корейската работническа партия, маршал на КНДР, депутат във Върховното народно събрание…

Едва ли в КНДР знаят, че по света се предлагат коефициенти докога ще управлява Ким Чен Ун :))) Знаете за затъмнението в страната. То е толкова сериозно, че не се знае рождената дата на Ким Чен Ун, нито годината, в която е роден. Появяват се различни версии за годината, месеца и датата на раждане – те са в периода 1983-1985 година 🙂

Все пак 1xBet предлага коефициенти за край на мандата на Ким Чен Ун. Бог да пази руският букмейкър, ако кореецът научи 🙂

Букмейкърът оценява с коефициент 1.57 шанса, че Вожда ще слезе от управление след 2031 година. С доста по-висок коефициент е оценена възможността Ким Чен Ун да сдаде управлението в периода 2021-2025 година – 5.50.

С още по-висок коефициент – тоест, с по-малък шанс се котира шансът да сдаде управлението в периода 2018-2020 – 5.95, а с коефициент 6.00 е определена възможността лидерът да напусне в периода 2026-2030 година включително.

Ако приемем, че Ким Чен Ун в момента е около 35-годишен и не се случи нещо извънредно със здравето му, със сигурност може да управлява поне в следващите 20-30 години, тоест до към 2040-та!

Ким Чен Ун е начело на КНДР от 2011 година, когато наследява баща си Ким Ир Чен (той управлява в периода 1994-2011). А Вожда на народа е Ким Ир Сен, бащата на Ким Ир Чен и дядо на Ким Чен Ун. Ким Ир Сен управлява страната в периода 1948-1994 година.

Вземете ексклузивен бонус в размер на 260 лева с БР от 1Xbet

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P