Предложения с високи коефициенти от Бонудеслигата! Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #17 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №17 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. Това е вторият ни епизод за 2021 година след новогодишния навръх 1 януари. От тогава през изминалата седмица българският клубен футбол също се посъживи, след като отборите започнаха подготовка. Лудогорец и Ботев Пловдив представиха новите си треньори. Няма да е лъжа, ако признаем, че и двете имена – Валдас Дамбраускас в Разград и особено Азрудин Валентич в Пловдив са повече от изненадващи и тепърва ще анализираме техните изяви.

С мен отново е Мартин Георгиев, моят колега от Букмейкър Рейтинги.

-Стефан Ралчев: Марто, здравей, мачовете в Европа не престават дори за ден, така че да се залавяме за работа.

А сега нека да преминем към рубриката

Мач на Седмицата

С теб избрахме дербито от предстоящия кръг в немската Бундеслига РБ Лайпциг – Борусия Дортмунд. Срещат се вторият срещу четвъртия във временното класиране, като разликата е цели 6 точки в полза на втория Лайпциг. Поглеждам коефициентите за двубоя – букмейкърите дават предимство на домакините от Лайпциг. От букмейкъра Palms bet например определят коефициент 2.35 за Лайпциг срещу 3.05 за Дортмунд. В този букмейкър е един от най-високите коефициенти за равенство – 2.54. сайта на Winbet качва малко ставката – 2.38 срещу 2.90 обаче за гостуващия тим, Биуин дава един от най-високите коефициенти за победа на Лайпциг – 2.40, като винаги може да се възползвате от опцията да заложите „На живо” в Bwin

Разбира се, че тук букмейкърите очакват голове и от двата отбора. Този пазар е оценен със ставки между 1.53 и 1.57, като в Биуин Гол/Гол е 1.57.

-Стефан Ралчев: Марто, ще има ли много голове в това дерби? И двата отбора вкарват попадения, но защитата на Лайпциг е феноменална – допуснала е едва 9 гола в 14 срещи.

-Мартин Георгиев: Да, ти каза, че защитата на Лайпциг е наистина внушителна. Но това е първи сериозен тест за временния треньор на Дортмунд Един Терзич. Не ми е ясен какъв точно е планът на Борусия – много млади играчи, много млад треньор, има ли въобще амбиции този отбор за този сезон?

Треньорът на Лайпциг Наглесман е само на 33 години, но вече със 7 години опит като мениджър – РБЛ е в добра добра защитна форма – 4 поредни мача със суха мрежа, без загуба в 8 мача и общо под 2.5 гола вп оследните 4 срещи – нападението вече не е толкова експолозивно колкото преди – Дортмунд има проблеми в центъра на терена – 17-годишния Белингам беше най-добрия играч на жълто-черните, като Дилейни, Витцел и т.н. правят много слаб сезон. Марко Ройс също не е във форма – Най-ключовия двубой е на левия фланг на нападението на Лайцпги – Анхелино ще “разкъса” Тома Мюние, който е може би най-слабият трансфер на Борусия в последните години.

Моята прогноза е – РБЛ е фаворит и залагам за победа на Нагелсман и компания, макар и тимът да не е толквоа стабилен в атака 2.30 @ Bet365. Добавям и прогнозата Анхелиньо да отбележи @ 3.60, като може да използвате опцията bet365 залози на живо (първи гол за 9.50)

-Стефан Ралчев: Двата отбора имат 8 мача помежду си, само 2 победи за Лайпциг – през 2016 и 2017 година. Също така двата тима записват 2 равенства и 4 победи за Дортмунд. В Бундеслигата Лайпциг няма загуба от октомври миналата година, когато падна от Гладбах. А ето и някои бързи статистически данни – Лайпциг вкарва голове и в двете полувремена в 71% от домакинските си мачове, Лайпциг е спечелил 86% от домакинствата си до момента, като в последните 5 мача е запазил мрежата си суха. И най-важното, което подкрепя моята прогноза е, че Лайпциг допусна гол срещу Дортмунд във всеки един от последните 7 мача. Само в първата среща, която са играли двата тима – през есента на 2016 година Лайпциг печели с 1:0 и тогава Дортмунд не вкарва гол.

Моята прогноза е „И двата отбора да отбележат И Над 2,5 гола“ за коефициент 1.99 от Палмс Бет.

ВАЖНО: За този мач може да спечелите Бонус 50 лева от играта на Palms Bet, но за повече подробности слушайте втората част на подкаста.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на Седмицата

-СТЕФАН РАЛЧЕВ: След успешната ми прогноза миналия път, се надявам и този път да успея да хвана висок коефициент. Този път се отправям към Италия, където предлагам „Равенство“ на Удинезе – Наполи. Коефициентът в Бет365 е доста висок – 3.80. Тук добавям за онези, които ще търсят изненада докрай – помислете за варианта единица в полза на Удинезе.

Леко съм изненадан от ставките, които предлагат букитата. Да, Удинезе е доста по-надолу в класирането от Наполи, обаче Наполи е изключително непредвидим отбор този сезон. Няма нищо общо с онзи Наполи отпреди няколко години. В последните си 5 мача неаполитанци имат само 1 победа, забележете 3 загуби (последната от които у дома от Специя с 1:2) и 1 равенство. Удинезе е в лоша серия, макар че записа 3 хикса в последните си 5 мача. Смятам, че поне равенство домакините могат да измъкнат, а защо не и победа.

Имайте предвид, че в последните 4 домакинства на Удинезе са отбелязани във всяко едно от тях по-малко от 3 гола. Миналия път ви насочих доста успешно да търсите първи картон за играч на Бетис в дербито със Севиля и сега отново ще опитам нещо допълнително като прогноза за картони. Търсете повече картони, тъй като в последните 8 мача на Наполи винаги е имало над 4 картона, а в последните 2 двубоя е бил показван и червен картон.

-Марто, твой ред е да представиш на нашите слушатели твоята изненада на седмицата

-Мартин Георгиев: Този път ще представя 2 мача в рубриката Изненада на седмицата – Шалке – Хофенхайм и Майнц – Айнтрахт Франкфурт.

Шалке – Хофенхайм: Шалке най-слабият тим в лигата и като цяло през целята 2020 година, без победа от 30 мача насам – само 4 точки в пъренството – Хофе с 2 победи от 6 мача и далеч не е същия доминиращ в ЛЕ тим в Германия – Последен влак за Шалке, ТРЯБВА да бият – 1 @ 4.50

Майнц – Айнтрахт Франкфурт: Майнц 05 е вторият най-слаб тим в Бундеслигата, само с 1 победа през целия сезон. Забележете – Майнц НЯМА ЗАГУБА от Айнтрахт от 14 мача у дома, вкарвайки 2 или повече на Франкфурт в последните 4 мача между двата тима. Франкфурт не е печелил в Майнц от 34 годи – Х @ 3.80

Кръстосан огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Тази семица имахме рекордните до момента 20 познали минимум 3 от 4 мача, като голяма част от тях дори предвидиха крайния изход на всички 4 двубоя. Поздравления. След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Криси Борисов.

Моля, нека Криси Борисов се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България, за да получи наградата си.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Севиля – Реал Сосиедад – Х
Байер Леверкузен – Вердер – 1
Рен – Лион – Х
Рома – Интер – Х

Мартин Георгиев
Севиля – Реал Сосиедад – 1
Байер Леверкузен – Вердер – 1
Рен – Лион – Х
Рома – Интер – Х

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Мартине, благодаря ти за експертното мнение. Надявам се да сме били полезни на нашата аудитория.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите 10 лева Бонус под формата на Безплатен залог Всеки ден до 11 януари. Трябва да направите минимум един депозит в размер на минимум 50 лева на ден, за да вземете 10 лева Безплатен залог. След това трябва да изпълните условията по приемане на безплатния залог, за да го използвате.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от Безплатна Игра. Промоцията е свързана с дербито в Германия, което коментирахме в рубриката Мач на седмицата, РБ Лайпциг – Борусия Дортмунд. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол. Ако крайният резултат е познат от повече от един участник, победителят е този, който е прогнозирал правилно по-близо минутата на първото попадение в двубоя. Ако има двама или повече клиенти правилно прогнозирали точния резултат и минутата на първия гол в мача за победител ще се счита потребителят, който първи е дал своята прогноза.

Отново сме при Палмс Бет, който продължава промоцията си „Супер 15 Джакпот“, в която трябва да прогнозирате успешно 15 избрани от букмейкъра двубоя и да участвате в разпределението на награди. 15 познати мача ви носят печалба от 500 хиляди лева. При 14 познати резултата печалбата е 10 000 лева, а ако познаете 13 двубоя, печалбата е 2000 лева. Ако има повече от един познал определен брой срещи, печалбата ще бъде разпределена равномерно между позналите.

Winbet дава Бонус Безплатен Залог всеки ден. Вашата игрална активност с реални средства в спортнaта секция на букмейкъра през изминалите 24 часа ще определи стойността на безплатния залог, който ще получите. Колкото повече играете, толкова по-висок бонус Безплатен залог ще получите. Срокът за активирането и използването на безплатния залог е 3 дни.

Връщаме се към Палмс Бет, който предлага на своите клиенти новия си Cash Ball Джакпот. Той е Всеки залог на спорт може да ти донесе една от многото ежедневни печалби на CASH BALL джакпота ни. Той е с 3 натрупващи се нива, като всяко едно от нивата може да бъде спечелено, при минимален залог от 5 лева. Колкото по-висок е залогът, толкова по-вероятно е да се влезе в бонус екрана. Повече подробности за промоцията може да намерите в Букмейкър Рейтинги, както и в сайта на организатора.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P