Всичко преди финала в Шампионската лига: Съвети за залози на голове, корнери, картони…

Даниел Илиев
Моментът на истината настъпи – в един по-странен свой формат, но отново изпълнен с качествени битки, предстои финалът на Шампионската лига, в който един срещу друг се изправят ПСЖ и Байерн Мюнхен.

psg-bayern-final-logo

Ето към какво можем да се насочим при избора си на пазари, които ни предлагат топ букмейкърите:

Корнери

В последните три срещи на ПСЖ в Шампионска лига бяха регистрирани общо 25 ъглови удара, като най-малко те бяха в двубоя с Аталанта – 7. Байерн Мюнхен регистрираха общо 32 корнери в своите последни три срещи от надпреварата, като само срещу Барселона те бяха 15. Многото ългови удари и при двата отбора заслужава внимание при търсенето на подходящ пазар за залог във финала. Bet365 залози на спорт ни предлага интересни възможности за залог в тази насока.

cl-final-corner

И двата отбора играят офанзивен футбол и според мен опцийте „над 9“; „над 10“ корнери не са лоши за залог. Още по-привлекателен е коефициентът за корнери в диапазон „9-11“.

Голове

И при двата отбора имаше не малко голове в последните им мачове. В два от последните три мача на ПСЖ, головете бяха над 2.5. При баварците головете в последните три срещи са цели 18, но 10 от тях са при унизителната победа над Барселона с 8:2. Иначе, и в трите срещи головете са над 2.5.

cl-final-golove

Въпреки че няма високи коефициент от букмейкъра Bwin за над 2.5 гола и ставките са нисички, но може да заложим на над 3 попадения с по-голяма сума, или ако над 3.5 гола, но трябва да бъдем внимателни, тъй като все пак срещата е финал и с положителност и двата отбора ще бъдат внимателни в действията си.

Бонус FreeBet от Уинбет за финала

Според мен по-удачният вариант е да се насочим към „Мултиголовете“. 3-4 гола за коефициент 1.93 ми изглежда най-разумния избор, що се отнася до прогноза за голове.

cl-final-goals

Картони

cl-finals-kartoni

Видимо и по коефициентите – не се очакват много картони. Удачен вариант е да заложим на под 4.5 със страхотен коефициент 2.45. И двата отбора разполагат с много опитни футболисти, които знаят как да нарушат правилата без да бъдат санкционирани, а към това прибавям и стойността на срещата, тъй че надали ще видим много декорации в жълто, или пък в червено.

Да спечели трофея

cl-winner

Тук мненията с положителност са различни. Аз бих заложил на Байерн Мюнхен, но си при коефициента за трофей на парижани, бих се поблазнил за заложа и на тях – заслужава си риска.

Интересен пазар ни предлагат от bwin:

cl-finals-player

Като се има в предвид класата и на двамата играчи, залагането на този пазар е никак лоша опция.

Сблъсъците между ПСЖ и Байерн Мюнхен

За последните три години, двата отбора са се противопоставяли три пъти – два в Шампионската лига и един в Световното клубно първенство. И в трите срещи един от двата отбора бележи три попадения, като в последните две срещи това е Байерн – при победите с 3:1 в груповата фаза на Шампионската лига и със същия резултат в мач от Световното клубно първенство.

Съвети преди срещата

В мачове финали трябва да бъдем много внимателни в поставянето на своите залози и по-конкретно със сумата, която залагаме. Предстоящата среща е тотално непредвидима, макар и германците да имат леко предимство. Моят съвет е да се залага Live на тази среща, или да се комбинират „по-сигурни“ пазари в комбиниран залог.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P