Познат сърбин вариант за нов треньор на Локомотив София

Стефан Ралчев
Младен Додич пред завръщане при железничарите

Ръководството на Локомотив София е обсъдило два варианта за нов старши треньор, при положение че Станислав Генчев поеме Ботев Пловдив, каквато вероятност става все по-голяма реалност.

betano bg предлага атрактивни коефициенти за мачовете на Локомотив София

Договорът на младия наставник с червено-черните изтича с края на сезона. Той е желан от канарчетата, като след мача с тях на „Колежа“ в петък вечер заяви: „Не вярвам да има треньор в България, който не иска да работи в такава атмосфера“. Както „Тема Спорт“ информира, собственикът Иван Василев ще остане начело на клуба, въпреки че заплаши, че от 1 юни си тръгва.

В „Надежда“ вече са се насочили към един от вариантите си, за да не се налага да търсят нов треньор в последния момент, когато Генчев напусне. Според запознати в Локо София може да се завърне сръбският специалист Младен Додич. Той води червено-черните по време на престоя им във Втора лига, като остави добри впечатления с работата си, а и е харесван от феновете. С част от тях обаче Василев е в открит конфликт и заради това обяви, че е готов да се оттегли след обвиненията им за мачовете с Хебър (1:4) и ФК ЦСКА 1948 Сф (0:6) в шампионата. Това накара боса да прати играчите на полиграф, който очаквано бе отрицателен.

Додич в момента е начело на сръбския елитен Явор Матис, но си тръгва след края на сезона. Сърбинът има два престоя в „Надежда“, между които води местния елитен Радник Сурдулица за кратко.

Друга опция за треньорския пост, при положение че с Додич нещата не се развият в желаната посока, е Живко Миланов. Според запознати ръководството на Ботев Пд не го е искало в екип със Станислав Генчев и Локо можело да му повери поста. Миланов няма нужния УЕФА Про лиценз, но вече има опит като старши треньор на Левски.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P