Появиха се Отмъстителите в българския спорт!

Стефан Ралчев
Някои от състезателите на ВК Нефтохимик влизат в кожата на супергероите от едноименната мегапродукция на „Марвъл“

Старши треньорът на ВК Нефтохимик 2010 Мартин Стоев нарече избраниците си за новия сезон 2024/2025 във волейболния елит на България Отмъстителите.

В колажа, който и наставникът на бургаския тим публикува в социалните мрежи, някои от състезателите му влизат в кожата на супергероите от едноименната мегапродукция на „Марвъл“ с участието на холивудските знаменитости Робърт Дауни-Джуниър и Крис Хемсуърт, пише официалният сайт на волейболния Нефтохимик 2010.

Там освен Стоев присъстват завърналият си в Бургас всеобщ любимец Аксел Трухчев, новият руски терминатор на поста диагонал Павел Мороз, останалите и за новата кампания централни блокировачи Краси Георгиев и Венци Рагин наред с посрещача Розалин Пенчев и привлечената френска „четворка“ Франсоа Ребейрол.

Освен тях да върнат титлата в зла „Младост“ ще се стремят разпределителите Добромир Димитров и Стилиян Асенов, словашкият център Шимон Крайчович, либерата Владислав Иванов и Ясен Петров, както и диагоналът Стоян Димитров.

„Отборът е завършен за сезон 2024/25. Шоуто предстои! Виновникът за това се казва Оги Томов“, написа Стоев във Фейсбук, като визира президента на клуба Огнян Томов, осъществил звездната селекция.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P