Пореден вандалски акт срещу залата по акробатика на ЦСКА

Стефан Ралчев
Призоваваме институциите да си свършат работата

Състезателите от Клуб спортна акробатика ЦСКА и по-специално залата на 4 км в София, в която тренират, отново станаха жертва на вандализъм.

Четете нашите футболни прогнози от специалисти

За пореден път прозорците на съоръжението са били изпочупени и подготовката на спортистите ще бъде нарушена, докато то бъде изчистено от стъклата и счупените прозорци бъдат сменени.

За тази вандалщина, която се случва не за първи път в тази зала, информираха от самия клуб във Фейсбук.

“Ето нагледно резултатите от всичко, което се случва в държавата ни. Пореден акт на вандализъм в ширещата се от безнаказаност действителност. На извършителите на това посегателство бихме искали да кажем : Жалки сте, и срамни сте, и много сте малки. Докато нашите деца дават всичко от себе си на двудневен турнир и завоюват победи, медали и купи, някой „неизвестен извършител“ руши залата им и граби от малкото, което имат.

Имаме състезатели, на които предстоят участия в международни турнири, държавно първенство, контролни за Европейско първенство, но вместо да се готвят за тези изяви те ще трябва да поправят стореното от вас за пореден път. 6 от 9 огромни прозореца, поражения по квадрата и настилките, набити стъкла и камъни. Призоваваме институциите да си свършат работата, защото това се превърна в нарицателно за комплекс Червено знаме – безхаберие, разруха и опустошение”, написаха от клуба в страницата във Фейсбук и приложиха снимки от изпочупените стъкла на залата.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P