Пореден футболист поднови договора си с Ливърпул

Стефан Ралчев
Върджил ван Дайк удължи контракта си до 2025 година

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк стана поредният важен играч, който поднови своя договор с клуба. Той удължи споразумението си до лятото на 2025 година и така се присъедини към Фабиньо, Тренд Александър-Арнолд и Алисон, които през последните седмици също подписаха дългосрочни контракти с тима.

Ван Дайк пристигна на “Анфийлд” през януари 2018 година от Саутхямптън за рекордните за клуба 84 млн. евро. Той бързо се превърна в един от лидерите на отбора, с който впоследствие спечели Шампионската лига и титлата на Англия. До момента 30-годишният бранител има 130 мача във всички турнири, като в тях се е отчел с 13 гола и 6 асистенции. Той пропусна почти целия минал сезон заради тежка контузия, но успя да се възстанови от нея навреме за новата кампания.

Много прогнози за футбол може да намерите в сайта Букмейкър Рейтинги

“Невероятно е да подпиша нов договор. Това е нещо, с което съм много горд. Това важи също за съпругата ми, децата ми и агентите ми. Цялата усърдна работа, която сме вложили досега, продължава и гледам напред към това, което бъдещето ще ми донесе в Ливърпул. Много съм щастлив и съм горд. Още от първия ми ден в клуба аз усетих толкова голяма признателност от феновете, съотборниците ми и треньорския щаб, което ми показа, че мога да бъда много важна част от този футболен клуб.

Нещата вървят добре. За съжаление, миналият сезон лично за мен беше такъв, който да забравя и от който да се поуча. Аз обаче се наслаждавам на престоя ми тук и ще продължа да го правя през следващите няколко години заедно с всички вас. Чувствам се добре. Разбира се, имаше контроли, в които трупаш игрови минути и навлизаш в ритъм. Усещам, че съм готов за този уикенд, така че ще видим какво ще реши мениджърът. За мен също така това ще бъде напълно различни атмосфера и начин на мислене. Срещу Норич ще се борим за трите точки и дано да си тръгнем с позитивен резултат”, коментира Ван Дайк пред клубния сайт.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P