Популярен мениджър избухна: Честито на новоизлюпения българин Бърнард от Гана

Стефан Ралчев
Пак ми става тъжно за школата на Лудогорец, допълва Николай Жейнов

Футболният мениджър Николай Жейнов пусна пост в социалните мрежи, с който разкри, че футболистът на Лудогорец Бърнадрд Текпетей вече има български паспорт. Той изрази интересно мнение по въпроса.

Може да намерите футболни прогнози в Букмейкър Рейтинги

„Честито на новоизлюпения българин Бърнард от Гана. Нямам съмнения, че има нещо незаконно, но пак ми става малко тъжно за школата на Лудогорец, която постига толкова много успехи, но отново не съумява да наложи играчи в първия отбор. След като не се произвеждат достойни за „А“ отбора на Лудогорец българи, защо да не се побългарят чужденци като поиграят година-две по нашите стадиони. Чудя се дали, ако решат например Ботев (Враца) или Берое или дори Левски могат да направят същото. Така или иначе – добре дошъл на Текпетей към бандата на Ренан, Марселиньо, Сисиньо, Натанаел, Джонатан Кафу, Жуниор Кишада, Жуниор Кайсара, Шоко, Мишел Платини, Игор Пластун, Вандерсон и Алекс Сантана. Сигурно пропускам някой, но при толкова много имена, надявам се да ми е простено“, написа Жейнов във Facebook.

Въпреки че Текпетей вече има българско гражданство, той не може да играе за националния ни отбор. Според правилата футболистът трябва да е играл поне пет години в родния шампионат, за да може да получи повиквателна.

През 2020-а ганаецът пристигна в Разград под наем от Фортуна Дюселдорф. През изминалото лято „орлите“ откупиха пълните му права.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P