Пол Скоулс закъса сериозно! Разследват го заради неправомерни залози

«Букмейкър Рейтинги»
Футболната асоциация на Англия повдигна официално обвинение срещу бившия халф на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс за нарушаване на стриктните правила, забраняващи залозите върху футболни срещи от страна на играчи, мениджъри, агенти и всякакви лица, пряко въвлечени в мачовете на съответните отбори.

Обвиненията са свързани с реализирането на 140 залога в периода от август 2015-а до януари 2019 година, когато Скоулс е един от съсобствениците на Салфорд Сити.

Футболната асоциация дава срок за отговор на Скоулс до 26 април.

Това е поредната популярна фигура в английския футбол, срещу която ФА започна разследване за неправомерни залози. Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж все още чака решението на асоциацията относно повдигнатото срещу него обвинение за периода му в УБА.

През 2017 година Джоуи Бартън пък бе изхвърлен от футбола за 18 месеца,  но след това наказанието му бе намалено с пет месеца.

44-годишният Скоулс притежава 10% от Салфорд Сити. Той заемаше и директорска работа в клуба, която напусна в началото на февруари, за да стане мениджър на Олдъм. На тази длъжност той остана едва 31 дни, след което реши да се оттегли.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация