до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Почти сензационно: Ювентус си върна отнетите 15 точки, вече е в Топ 4

Стефан Ралчев
Процесът обаче не е приключил напълно

Ювентус спечели много важна битка извън терена, която може да осмисли целия сезон на клуба. 15-те точки, които бяха отнети от актива на отбора заради обвиненията във финансови злоупотреби, бяха върнати след спечелено обжалване.

футболни прогнози за днес може да намерите в БР

Това означава, че Юве се завръща на трето място във временното класиране на Серия „А“ с актив от 59 точки. При това положение полуфиналистите в Шампионската лига Милан и Интер в момента са извън голямата четворка.

За обвиненията срещу Ювентус ще има нов процес, но дори клубът да бъде признат за виновен в него, то всяко евентуално наказание ще бъде валидно за следващия сезон.

Бяха уважени и жалбите на бившия вицепрезидент на Ювентус Павел Недвед и още няколко члена на предишния борд на директорите. Тези на Андреа Аниели, Маурицио Аривабене, Федерико Черубини и директора на Тотнъм Фабио Паратичи обаче бяха отхвърлени.

Ювентус подаде жалба пред Италианския олимпийски комитет, който днес взе решение, че наказанието, което наложи Италианската футболна федерация, не е добре мотивирано и няма яснота относно аргументите за него. Поради тази причина трябва да има нов процес, който да излезе с мотивирано решение. Адвокатите на Юве настояваха, че цялото дело трябва да приключи още сега, но не постигнаха успех в това свое искане и нов процес ще има. За него ще бъдат събрани допълнително доказателства, а вероятно ще бъдат въвлечени и други клубове.

Сега целият казус се прехвърля за пореден път към Апелативния съд към Италианската футболна федерация.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P