Победителите за месец януари от играта „Прогнозирай успешно и печели всеки месец“ на Букмейкър Рейтинги!

Мартин Георгиев
Новата година започна ударно в една от най-оспорваната надпревара в нашата игра в Трибуна досега! Представяме ви победителите в трите основни категории: най-висок процент успеваемост, аргументираност и най-висок коефициент.

Tirbuna-january

Каква е равносметката?

За изминалия месец имахме много нови попълнения в играта, която я направи изключително непредвидима и заслужено имаше „тръпка“ до последния възможен момент. Все пак, категорично победителите и в трите категории заслужиха своите награди.

Прогноза с най-висок коефициент

Голямата награда за позната прогноза с най-висок коефициент отива при Стилиан Георгиев с неговата права колонка от 7 мача, с краен коефициент от над 26! Браво!

Най-добра аргументираност

Наградата този месец отива при дебютанта Кирил Киров, който показа добри познания в сферата на футбола, както и постоянност през месеца. Очакваме от нещо още много прогнози през идните месеци!

Най-висока успеваемост

Битката беше оспорвана, като този месецн няколко човека бяха с положителен баланс, но наградата за успеваемост отива при Ивайло Захариев, който е с близо 30% печалба! Браво!

Какво предстои?

Ще се свържем с всеки спечелил през месеца, за инструкции как да получи наградите си. Ако имате някакви въпроси, моля да ни пишете на tribunа@bookmaker-ratings.bg. Не забравяйте, че играта ни продължава през февруари 2021 година и всеки от вас има шанс да спечели големите месечни награди. Прогнозирай и печели с Букмейкър Рейтинги!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация