Победителите за месец ноемврим от играта „Прогнозирай успешно и печели всеки месец“ на Букмейкър Рейтинги!

Мартин Георгиев
Ето, че и втория месец от играта на Букмейкър Рейтинги в секцията ни Трибуна измина. Представяме ви победителите в трите основни категории: успеваемост, аргументираности и най-висок коефициент.

tribune

Каква е равносметката?

За изминалия месец над 10 човека пробваха късмета си и демонстрираха завидни майсторски умения във футболните, баскетболни и тенис прогнози. Борбата за най-висок коефициент беше доста оспорвана, като на няколко пъти имаше промяна във водачите.

Прогноза с най-висок коефициент

Голямата награда за позната прогноза с най-висок коефициент отива при Стилиан Георгиев с неговата права колонка от 7 срещи с мачове за националните отбори. Браво!

Най-добра аргументираност

За пореден път тази награда бе доста оспорвана. Този месец тя ще отиде за Илиян Петров, който показа добра аргументираност, както и той изпълнява всички правила за коректно публикуване на своите прогнози. Не забравяйте, че освен правилни, то вашите прогнози трябва да бъдат и добре описани, за да можете да се наречете истински майстор-типстър!

Най-висока успеваемост

Тази категория изобщо не бе оспорвана. Тя този месец отива отново при Стилиан Георгиев, който беше много близо до хеттрика този месец. Неговите прогнози за месеца му носят почти 37% печалба, което го превръща в абсолютния шампион на играта ни за месец октомври! Честито

Какво предстои?

Ще се свържем с всеки един от вас с инструкции как да си получите наградите. Ако имате някакви въпроси, моля да ни пишете на tribunа@bookmaker-ratings.bg. Не забравяйте, че играта ни продължава през декември и всеки от вас има шанс да спечели големите месечни награди. Прогнозирай и печели с Букмейкър Рейтинги!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P