Победителите за месец декември от играта „Прогнозирай успешно и печели всеки месец“ на Букмейкър Рейтинги!

Мартин Георгиев
Ето, че и последният месец за 2020 година от играта на Букмейкър Рейтинги в секцията ни Трибуна измина. Представяме ви победителите в трите основни категории: успеваемост, аргументираности и най-висок коефициент.

Prognoziray-Pecheli

Каква е равносметката?

За изминалия месец над 10 човека пробваха късмета си и демонстрираха завидни майсторски умения във футболни и баскетболни прогнози. Борбата за най-висок коефициент беше доста оспорвана, както винаги, но за съжаление само 1 участник завърши месеца с положителен баланс в категория „най-висока успеваемост“.

Прогноза с най-висок коефициент

Голямата награда за позната прогноза с най-висок коефициент отива при Йордан Атанасов с неговата права колонка от 9 футболни срещи! Поздравления!

Най-добра аргументираност

Този месец тази награда отива при Яне Димитров, който направи своя дебют в нашата игра през този месец и показа добра структурираност на прогнозите, добра обосновка, както и разбиране на материята. Честито!

Най-висока успеваемост

За съжаление през този месец само 1 от вас успя да има положителен баланс в този тежък за прогнозиране месец. Така наградата ни за най-висока успеваемост за месец декември отива при Никола Стефанов. Браво!

Какво предстои?

Ще се свържем с всеки един от вас с инструкции как да си получите наградите. Ако имате някакви въпроси, моля да ни пишете на tribunа@bookmaker-ratings.bg. Не забравяйте, че играта ни продължава през януари 2021 година и всеки от вас има шанс да спечели големите месечни награди. Прогнозирай и печели с Букмейкър Рейтинги!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P