Победителите за месец октомври от играта „Прогнозирай успешно и печели всеки месец“ на Букмейкър Рейтинги!

Мартин Георгиев
Измина първият месец от играта ни в секция Трибуна, която дава възможност на всеки един от вас да публикува своите обосновани и аргументирани прогнози и да печели реални пари.

 

Tribuna Oktomvri

Каква е равносметката?

Месец октомври беше много интересен – над 10 участници се осмелиха да покажат своите умения и знания, като прогнозитe за месеца надхвърлиха кота 200! Най-често прогнозите бяха за Шампионска лига, Лига Европа, както и Висшата лига на Англия. Имаше и много интересни прогнози от първенствата на Южна Америка, както и по-малко популярни европейски първенства. Разбира се, нека не забравяме и прогнозите за българската Efbet Лига!

Прогноза с най-висок коефициент

Този месец наградата за прогноза най-висок успешен коефициент без съмнение и конкуренция отива при Йордан Атанасов, който е познал права колонка със ставка от 11,55! Браво!

Не забравяйте, че правите колонки са най-сигурният начин да спечелите тази награда!

Най-добра аргументираност

Наградата ни за най-добра аргументираност беше доста оспорвана, като почти всеки от пишещите бе с шансове, но в последния момент тя отиде при Божидар Петров, който демонстрира не само добър и грамотен стил на писане, но и футболни познания и прогрес при обосновките си. Продължавайте все така!

Не забравяйте, че във всеки момент може да поискате съвети относно вашата аргументация от един от експертите на Букмейкър Рейтинги!

Най-висока успеваемост

Последната, най-голяма награда отново беше оспорвана, като тя в крайна сметка отива при Илиян Петров, който единствен от класираните има повече познати срещи, отколкото прогнозирани за месеца. Процентът му печалба е -1.2%, но той е най-високият сред участниците през месеца. Честито!

Не забравяйте, че е много важно да сте и успешен типстър – това увеличава шанса ви за някоя от големите награди!

Какво предстои?

Член на екипа на Букмейкър Рейтинги се е свързал с всеки един от участниците през месеца – по имейл или социалните мрежи, които са предоставени в профилите им.

През месец ноември ни очаква още от същото – три големи награди на обща стойност 200 лева, много прогнози, както и интересни спортни събития.

За да си припомните правилата на играта, моля прочетете тази статия.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация