Победителите за месец март от играта „Прогнозирай успешно и печели всеки месец“ на Букмейкър Рейтинги!

Мартин Георгиев
Месец февруари бе доста успешен за повечето типстъри в играта, които показаха уникални познания в много спортове. Ето кои са победителите за месеца!.

tribuna-pobedlite-mart

Каква е равносметката?

През този месец над 10 от вас дадоха своите прогнози, като за пореден месец имахме рекорден брой събития, които прогнозирахте. От новия месец играта се опростява и става само за футболни мачове – вижте новите правила на играта Прогнозирай успешно и печели всеки месец в ТРИБУНА.

Прогноза с най-висок коефициент

И този месец наградата за спечелена прогноза с най-висок коефициент отива при Йордан Атанасов. Той печели награда от цели 75 безплатни завъртания с МЕГА права колонка с коефициент от 59,72. Браво!

Най-добра аргументираност

Това беше най-оспорваната категория и нашия екип най-трудно я определи. Все пак наградата от 50 лева и 50 безплатни врътки този месец отива при Георги Герчев, който показа постоянност, разбиране на материята и добри обосновки. Честито!

Най-висок % спечелени прогнози

В тази нова категория наградата ни от 50 лева и 5о безплатни врътки отива при Никола Стефанов, който има 52% спечелени прогнози през месец март. Браво!

Най-висок % печалба

След невероятния удар в категорията за най-висок коефициент, то логично голямата ни награда за този месец отива при Йордан Атанасов, който показа един от най-високите % печалба в историята на нашата игра – цели 94,1%. Уникално постижение, браво!

Какво предстои?

Ще се свържем с всеки един от големите печеливши, както и с всички други, които са имали успешни прогнози през месеца. От месец април влизат нови правила и печалби: вече големите награди са 4! Прочетете повече в нашите правила за участие в ТРИБУНА.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P