Победителите за месец февруари от играта „Прогнозирай успешно и печели всеки месец“ на Букмейкър Рейтинги!

Мартин Георгиев
Месец февруари бе изпълнен с много емоции и рекорден брой прогнози общи за целия месец! Надпреварите за големите награди бяха оспорвани до последния момент – ето кой ги печели.

tribuna-winner-februaryКаква е равносметката?

Този месец бе най-успешният в историята на играта ни в ТРИБУНА, като над 15 от вас публикуваха своите прогнози, а около 10 се бориха за големите награди през месеца. Благодарение на това, нашата игра има нов генерален партньор и нови правила. Запознайте се с тях тук: Прогнозирай успешно и печели всеки месец с Букмейкър Рейтинги.

Прогноза с най-висок коефициент

Този месец наградата за спечелена прогноза с най-висок коефициент отива при Йордан Атанасов, който е ветеран в нашата игра и редовно си тръгва с една от нашите големи награди. Можете да видите неговата прогноза тук: Права колонка.

Най-добра аргументираност

Голямата награда за най-голяма аргументираност категорично отива при Милан Цанев, който показа грамотно писане, разбиране на материята, както и съдържателност на прогнозите му. Браво!

Най-висок % печалба

Наградата ни за най-висок % печалба (или наричана за успеваемост)отива при Иван Иванов, който почти в последния момент се добра до нея с почти 28% печалба от своите прогнози. Иван не е единственият с положителен баланс, но е единственият спазил основните правила за големите награди. Браво!

Какво предстои?

Ще се свържем с всеки един от големите печеливши, както и с всички други, които са имали успешни прогнози през месеца. От месец март влизат нови правила и печалби: вече големите награди са 4! Прочетете повече в нашите правила за участие в ТРИБУНА.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P