Пловдив vs София: Скандалите в Ботев измамно сринаха коефициентите за Левски

Стефан Ралчев
Измина още един кръг от българската Ефбет лига.

efbet-loko-cska-25

Време е за рекапитулация на кръга в българското първенство. Той бе още по-любопитен заради двете дербита по оста Пловдив – София. Един срещу друг се изправиха Ботев Пловдив – Левски и Локомотив Пловдив – ЦСКА. И двата успеха останаха в града под тепетата с един и същи резултат – 2:1.

Букмейкър Рейтинги както винаги бе наблюдателен и проследи движението на коефициентите в дните преди двубоя, тъй като те този път бяха доста любопитни.

В петък (25 септември) следобед и двата пловдивски отбора бяха в ролята на тотални аутсайдери преди битките със софийските опоненти. Коефициентите за победа на Ботев Пловдив в Winbet бяха 4.00, двойката за Левски бе оценена с 1.95, като дори двойният шанс 1Х (1.83) бе достатъчно примамлив. За другото дерби Локомотив Пловдив – ЦСКА Efbet даде коефициент за 1-ца 3.45 на 25 септември (петък), като това бе повече от 48 часа преди мача.

winbet-botev-lev-25

Проверихме как стоят нещата и на следващия ден, когато стана още по-интересно. Скандалите в последната седмица в лагера на Ботев Пловдив повлияха на букмейкърите, които още повече свалиха 2-ката за Левски, която 2-3 часа преди мача стигна до 1.65, а 1-цата за Ботев скочи на 5.25.

По това време Bet365 даде 3.20 за Локомотив Пловдив срещу ЦСКА, като двойката за червените се приемаше при залог на 2.10. В деня на мача обаче домакинската 1-ца падна около 2.15 – 2.20. Така, ако някой е комбинирал двете пловдивски победи и е издебнал удобен момент с по-високи коефициенти, общата ставка е около 17.00.

bet365-botev-levski1

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P