Пиронкова и Григор Димитров стартират на Аустрелиън Оупън: Кога и къде да гледаме на живо

Стефан Ралчев
Стартира първият турнир от Големия шлем Аустрелиън Оупън.

Двамата най-добри тенисисти – Григор Димитров и Цветана Пиронкова, излизат на корта в първите си мачове още на 8 февруари. На практика двубоите стартират в неделя срещу понеделник вечерта българско време, когато ще очакват двубоите си и нашите състезатели.

Къде да гледаме мачовете на живо

Каналите на Евроспорт и Евроспорт 2 ще излъчват на живо мачовете от турнира Аустрелиън Оупън. Както добре знаете, няма как да бъдат излъчени пряко всички мачове едновременно от всички кортове, но по традиция каналите успяват да предават срещите на българските тенисисти. Ако нямате възможност да наблюдавате тенис по Евроспорт, може да го направите, ако имате регистрация в някой от букмейкърите, които предават на живо. Екипът на Букмейкър Рейтинги също ще ви предостави възможност да гледате двубоите напълно безплатно и без регистграция.

Гледайте Григор Димитров на живо – ТУК
Гледайте Цветана Пиронкова – ТУК

Кога са мачовете на Григор Димитров и Цветана Пиронкова

Григор Димитров излиза още на старта срещу Марин Чилич. По програма мачовете на корт №3 стартират в 02:00 часа след полунощ българско време. Двубоят на Гришо е трети на корта, като преди него има един мъжки и един женски мач. Така че в зависимост от това кога ще приключат предишните два мача, след тях ще играе и Григор Димитров. Вероятно това ще се случи някъде към 09:00 часа сутринта в понеделник българско време.

02:00 часа
Корентен Муте – Джон Милман
Маркета Вондрушова – Ребека Петерсон
Григор Димитров – Марин Чилич

Цветана Пиронкова излиза срещу Су Вей Сие (№68 в света) от Тайван. По програма мачът на Цветана Пиронкова е втори на корта, като мачовете стартират също в 02:00 часа българско време. Преди срещата на корта излизат Гаел Монфис – Руусувуори и веднага след е срещата на Цвети Пиронкова.

2:00 часа
Гаел Монфис – Емил Руусувуори
Цветана Пиронкова – Су Вей Сие

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P