Пирин подписа рекламен договор с Palms Bet

Стефан Ралчев
Футболен клуб Пирин (Благоевград) подписа рекламен договор с компанията за спортни залагания Palms Bet. Контрактът е в рамките на следващия състезателен сезон.

palms-pirin

На срещата с медиите за представяне на новото партньорство от страна на Пирин присъстваха президентът Ива Уорън, генералният мениджър спортни залози на Palms Bet Роман Димитров и маркетинговият директор на Пирин Таско Тасков.

„Изключително съм щастлива от началото на това партньорство с Palms Bet и се надявам, че нашето сътрудничество ще се развива все по-добре и по-добре. Надявам се, че с нашите нови партньори ще си бъдем взаимно полезни. Благодаря за тази възможност“, каза президентът на Пирин Ива Уорън.

„Партньорството с Пирин е част от нашата дългосрочна стратегия за подпомагане на българския спорт. Подготвили сме някои интересни инициативи с феновете на Пирин и така нашето партньорство ще стане по-специално”, каза Роман Димитров.

Наскоро букмейкърската компания подписа рекламен договор и с Левски.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P