Петър Колев: Аз поемам вината! Нужна е промяна

Стефан Ралчев
Последните виновници за резултати и класиране са играчите

Старши треньорът на Беласица (Петрич) Петър Колев разпространи официална позиция след последните резултати на отбора във Втора лига.

Ето какво каза Петър Колев пред официалния сайт на Беласица Петрич:

„Благодаря на играчите за индирекната подкрепа в тяхното изявление, но не съм съгласен с поетата от тях отговорност!

Още след края на последния ни шампионатен мач заявих пред тях и част от ръководството, че поемам вината за слабите резултати на отбора! Заявих и изложих мотивите си с ясното съзнание, че е необходима промяна!

Последните виновници за резултати и класиране са играчите. Те трябва да са отговорни единстено на терена в изпълнение на задачите и в личния си живот, свързано с имиджа на ОФК “Беласица”. Останалото е отговорност на мен, екипа и ръководството на клуба.

В тази връзка заявих, че за мен е нужна промяна на поста старши треньор, като едиствен възможен изход от моментното състояние на отбора. Всички останали мерки, които могат да се предприемат, са невъзможни в момента!

Надявам се и в най – скоро време отборът да се завърне като домакин в Петрич. Това ще даде допълнителен заряд на играчите и в самите мачове. Действително, постоянните гостувания като че ли дотегнаха. Спортнотехнически анализ няма да правя, поне не в този момент. Има доста неща за казване и коментиране.

В момента е нужно ръководството да вземе най – бързи и верни решения, поне в краткосрочен план, а играчите да бъдат подкрепени, без да им се вменява излишна вина и да им тегне допълнителна отговорност!

Отговоността е изцяло моя и да се вземе правилното решение. Остават 4 срещи до края на календарната година. от които трябва да се излезе с чест и максимален точков актив.

Не абдикирам и никога не съм се предавал! В много аспекти наред със слабостите виждам напредък, но за съжаление резутатите липсват, а това е определящо за бъдещето на един треньор.

Надявам се на бързи и адекватни решения!“

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P