Пет мача, права колонка и печалба от над 1200 лева от Palms Bet

«Букмейкър Рейтинги»
Нали не си мислите, че сме забравили да ви показваме всички по-интересни печалби и майсторски удари от родните букмейкъри. Естествено, че продължаваме. Ето го следващият приятен удар за един от всички нас, които обичаме да изпробваме късмета си.

Печелившият отново се оказва от най-новата, но за сметка на това изключително набираща скорост букмейкърската компания Palms Bet. Букмейкърът за пореден път успя и предложи достатъчно атрактивни и високи коефициенти, с което заслужава нашите аплодисменти.

Печелившият този път е направил нещо безкрайно лесно. Така изглежда обаче на пръв поглед. Пет мача, абсолютно права колонка, пет познати мача и печалба от над 1200 лева. Нищо повече. Елементарно, нали?!

Коефициентът, който майсторът е събрал, е малко над 12. Умножете го по 100 лева и получавате малко над 1200 лева печалба. Така се прави, нали 🙂

Само че извън трите наглед по-лесни мача с по-ниски коефициенти, в правата колонка има и два наистина впечатляващи удара. 

Единият е победата на Ден Бош над Дордрехт във втора холандска дивизия срещу коефициент 2.14, а вторият е успехът на Малага срещу Сарагоса за коефициент – 2.74.

Честито на печелившия, пожелаваме му още подобни, а и много по-високи печалби.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация