Печалба след хванат коефициент 10.00 за победа на Цветана Пиронкова

Стефан Ралчев
Представяме ви още една интересна печалба, макар и в по-малък размер. Тя е само отпреди няколко часа.

Pironkova-mugurusa

Българската тенисистка Цветана Пиронкова победи Гарбине Мугуруса с 2:0 сета (7:5, 6:3) в мач от втория кръг на US Open. Пловдивчанката, която отсъства от корта повече от три години заради майчинство, се завърна на корта за турнира и постигна две великолепни победи. Успехът над Мугуруса със сигурност ще остане един от най-паметните в кариерата й. Испанката бе №1 в света, има и 2 титли от турнири от Големия шлем.

Преди двубоя топ букмейкърите категорично поставиха именно Гарбине Мугуруса в ролята на фаворит. Коефициентите за нейна победа няколко часа преди мача варираха около 1.15-1.20.

Специалистът е използвал точно този момент и воден от патриотизъм или наистина е вярвал в силите и добрата форма на Пиронкова е направил залог в нейна полза. Той се възползва от коефициент 10.00 за крайна победа на българката и е играл със скромната сума от 15 лева.

Началото на двубоя наистина започна прекрасно за испанката, която поведе с 2:0 сета, след като направи пробив още на старта. В крайна сметка Пиронкова не само върна пробива, но и спечели първия сет, а във втория бе още по-убедителна и за един час и 25 минути елиминира испанската си противничка, а с това донесе и печалба в размер на 150 лева на играча.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P