Първи трима футболисти напуснаха ЦСКА

Стефан Ралчев
Новината бе потвърдена официално от клуба

Трима футболисти на ЦСКА напускат клуба, след като бе изигран и последният мач за сезона. Ахмед Ахмедов, Греъм Кери и Жуниор Нзила си тръгват от стадион „Българска армия“, след като договорите им изтекоха и няма да бъдат подновени.

Вижте нашето Winbet Ревю за още печалби и супер оферти

Ахмед Ахмедов бе привлечен в ЦСКА в края на 2019 г. и изигра общо 42 мача с червената фланелка. Нападателят записа 6 гола за „армейците“, сред които и важното трето попадение при победата с 3:1 при гостуването на Базел в плейофите за класиране за груповата фаза на Лига Европа през 2020 г.

Греъм Кери си тръгва от Борисовата градина след 3 сезона, 106 мача и 11 гола за ЦСКА. 33-годишният полузащитник бързо се превърна в основен играч в състава на „червените“ и три пъти бе избиран за най-добър футболист в Първа лига в анкетата на Пресклуб „България“.

Договорът за наем на Жуниор Нзила изтече и след 5 изиграни двубоя френският полузащитник също напуска 31-кратните шампиони.

Ръководството на ЦСКА благодари на футболистите за себераздаването и показания професионализъм, като им желае успех в кариерите им занапред, написаха от официалния сайт на ЦСКА.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P