Първи преговори за завръщане на Меси в Барселона! Истина ли е…

Стефан Ралчев
Според различни информации бащата на аржентинеца вече е говорил с ръководството на каталунците

Изненадваща новина от Испания днес. Бащата и агент на суперзвездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси – Хорхе, се е свързал с Барселона преди няколко дни, за да разбере дали е възможен вариантът за сензационно завръщане на аржентинеца на „Камп Ноу“ през лятото, твърди журналистът Жерард Ромеро.

Четете футболни прогнози за днес в Букмейкър Рейтинги

Според него Хорхе Меси е разговарял с представителите на клуба през последните няколко дни, за да обсъдят идеята за евентуален трансфер на седемкратния носител на „Златната топка“ обратно в каталунската столица.

Самият Меси беше освиркан в неделя при победата на ПСЖ с 3:0 над Бордо в Лига 1. Причината беше отпадането на френския отбор на 1/8-финалите в Шампионската лига от Реал Мадрид миналата седмица. Именно по тази причина аржентинецът е започнал да обмисля възможностите си за следващия сезон.

Меси така и не успява да се аклиматизира по най-добрия начин досега в Париж. Откакто пристигна от Барселона миналото лято, той има едва 2 гола в първенството от 60 опита. Преди време се появиха информации, че той се е оплакал и на своите съотборници заради сериозните критики, които търпи от френските медии заради слабото си представяне.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P