Първи футболист напусна тежкото положение в Левски

Стефан Ралчев
Ребин Сулака изигра последния си мач със сините

Иракският защитник Ребин Сулака е изиграл последния си мач за Левски. Централният бранител планира да прекрати договора си със „сините“ по вина на клуба. Той има право да го стори заради неполучени заплати. Наред с това контрактът на Ребин изтича в края на сезона.

Както е известно, през миналата седмица част от чуждестранните футболисти на „Герена“ официално изпратиха писма до УЕФА. С тях те уведомиха централата, че имат да получават заплати. Това означава, че ако клубът скоро не им се издължи, те могат да скъсат контрактите си.

Ребин вече е взал е решението за бъдещето си. Към него има интерес от скандинавски отбори. Той пристигна на „Герена“ през зимата, след като реши да напусне Арда. За Левски 29-годишният бранител изигра 4 шампионатни мача. Участва и в 1 двубой за Купата на България.

В последно време Сулака лекуваше мускулна травма. Явно обаче и след пълното му възстановяване, той няма да носи повече синия екип.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P