Пампорово посреща ОФК Несебър преди последното гостуване за годината

Стефан Ралчев
Отборът гостува на Родопа Смолян в събота

Последно гостуване за календарната 2023 година предстои за ОФК Несебър. Тимът ще играе срещу Родопа (Смолян) на 25 ноември от 14:30 часа в Смолян мач от последния 19 кръг на Югоизточната Трета лига, пише официалният сайт на ОФК Несебър.

Подготвяме се за двубоя с нужната отговорност. Очаква ни труден мач, но ние сме по-добрият отбор и както всеки път, нашата цел е да победим. Съперникът затрудни доста отбори през есента, така че ние ще подходим абсолютно отговорно към срещата“, коментира старши треньорът на Несебър Николай Жечев.

Днес отборът проведе сутрешна тренировка, като и в петък заниманието ще бъде по-рано сутринта. След тренировката в петък отборът потегля за Пампорово, където ще отседне преди мача на следващия ден.

Припомняме, че след мача с Родопа (Смолян), за нашите момчета предстои още един последен двубой за годината. Той бе отложен отпреди няколко дни – домакинството срещу Сокол (Марково). Мачът на стадион „Несебър“, с който ще закрием футболната година, е на 29 ноември (сряда) от 14:30 часа.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P