Пълна катастрофа! Фен загуби 5 000 000 рубли заради коефициент 1.14

«Букмейкър Рейтинги»
Само преди няколко дни ви съобщихме за меко казано неразумна постъпка – залог на събития с коефициент 1.03 и 1.05, който се оказа… губещ! Сега още веднъж ви показваме какво НЕ трябва да правите.

В мача от първия кръг на Уимбълдън при жените една срещу друга на корта излязоха Лиу Жу и Каролина Плишкова. В първия сет Плишкова спечели с 6:2. Във втория сет резултатът бе 5:5 гейма, когато Плишкова допусна пробив и китайката поведе с 6:5. И тогава…

Тогава фен на залозите прави залог на коефициент 1.14, че китайката ще спечели сета, тъй като има подаване – просто трябва да затвърди направения пробив в предишния гейм.

Само че женският тенис е всичко друго, но не и логичен. Китайката допуска пробив и Плишкова изравнява за 6:6 гейма. Следва тайбрек, в който фенът все още има надежда, че ще спечели, тъй като е заложил точно 5 000 000 рубли. Те се равняват на малко над 136 хиляди лева.

В тайбрека всичко върви повече от драматично – двете разменят точки до резултат 4:4 точки. Тогава Плишкова печели три поредни точки и със 7:4 печели тайбрека, а с това и мача.

Някъде по света феновете на чехкинята скачат от радост, докато любителят на залозите в тази история вероятно си скубе косите заради идиотската си постъпка да заложи на тенисистка, която е с около 100 места по-назад в ранглистата от №3 в света Плишкова.

Така 5-те милиона рубли отиват в кофата за боклук. Изводът отново е – играйте и залагайте разумно, няма лесни или сигурни събития, колкото и да ви изглеждат такива.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация