Palms Bet улесни клиентите си с опростен дизайн и нова мобилна версия

«Букмейкър Рейтинги»
Българският букмейкър Palms Bet е с ново лице отскоро. Става въпрос за дизайна на интернет сайта, както и за мобилната версия.

Съвсем доскоро интернет сайтът на букмейкъра Палмс бет бе доста „тъмен“ и това донякъде затрудняваше клиентите и любителите на залозите. Черният фон и НЕотличаващите се коефициенти наистина правеше трудоемък процесът на залагане.

Отскоро обаче събитията за залози са върху бял фон с черни букви и са доста по-прегледни в сравнение с предишния цветови избор на сайта.

Използвайте Букмейкър Рейтинги и се регистрирайте в Палмс Бет, за да вземете ексклузивен начален бонус не от 200, а от 220 лева (само за потребители на БР)

Прави впечатление, че началната страница на букмейкъра е доста опростена – присъстват традиционното меню с видове спортове за залози, запазена е и „главата“ – челото на сайта, която предлага различните бонуси и игри.

ДИЗАЙНЪТ

palms bet начална страница

От Палмс Бет наскоро се похвалиха и с нова мобилна версия. Тя е издържана в същия цветови фон, както и десктоп версията. Със сигурност промяната е положителна, имайки предвид тъмните нюанси на предишната версия.

В мобилната версия само с няколко кликания клиентите могат да стигнат до желаното събитие, конкретния пазар за залог и трябва просто да въведат сумата за игра.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P