Palms Bet стана партньор с федерациято по художествена гимнастика

Стефан Ралчев
Договорът е за 5 години

Българският букмейкър PalmsBet онлайн обяви партньорсво с Българска федерация по художествена гимнастика. Срокът на договора е за 5 години. На специална пресконференция контрактът бе обявен от президента на федерацията Илиана Раева, вицепрезидента Невяна Владинова, генералния секретар Росина Атанасова.

Palms Bet ще подпомага с месечни премии гимнастичките от ансамбъла по художествена гимнастика, индивидуалните състезателки Боряна Калейн и Татяна Воложанина, както и треньорите Весела Димитрова и Бранимира Маркова.

Договорът предвижда финансово подпомагане на редица състезания и инициативи, както и изработването на артикули с марката “Златните момичета”.

„В тези трудни за спорта времена, подкрепата на Palms Bet ни дава увереност и спокойствие да развиваме и разширяваме дейността си през следващите 5 години! Изказвам огромната си благодарност от името на БФХГ за високата оценка на нашите постижения и оказаната безценна подкрепа!“, коментира Илиана Раева.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация