Palms Bet с обновен мобилен интерфейс

Стефан Ралчев
Компанията ще продължи подобрения и в десктоп версията

Потребителите на Palms Bet отскоро вероятно са забелязали позитивната промяна, която настъпи при ползването на сайта на мобилно устройство.

От компанията пуснаха изцяло нов мобилен интерфейс за секции Спорт/На живо, забелязва се промяна и в добавянето на нови интерактивните джакпот табла в секция Казино.

Мобилната версия на букмейкъра е изключително лесна за ползване. На екрана ви в движещ слайд са подредени различните спортове, а отдолу топ футболните първенства. Много полезна е функцията, че може да селектирате предстоящите събития в следващите 1 час, 12 часа или 24 часа. Ако скролнете още по-долу, ще намерите сериозно разнообразие от футболни първенства от цял свят.

В секция „На Живо“ навигацията е много опростена. На основния ви екран са всички Live събития, които отново чрез движещ се слайд меню може да изберете по вид спорт.

Това са малка част от промените, които от Палмс Бет планират да извършат, като на следващ етап това ще засегне и десктоп версията на сайта.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P