Palms Bet с хубав коефициент Борусия Дортмунд да води на полувремето срещу Хофенхайм

Стефан Ралчев
Двата тима играят днес от 21:30 часа българско време

Борусия Дортмунд излиза срещу Хофенхайм в първи мач за поредния кръг на немската Бундеслига. Двубоят е от 21:30 часа българско време в Дортмунд.

Изходните позиции и на двата тима са еднакви – по 9 точки, след като допуснаха по една загуба освен трите победи, които постигнаха в първите четири кръга.

Palms Bet спортен залог определя домакините като категоричен фаворит срещу конкурента си, въпреки равните точки до момента. Единицата се котира на 1.69, равенството е оценено на 4.51, докато двойката може да се играе на 4.61.

Интересен обаче е пазарът Борусия Дортмунд да води на полувремето. Той е 2.11, което изкушава, тъй като в три от четирите мача до момента жълто-черните водеха на полувремето срещу противниците си. Нещо, което може да бъде потърсено като вариант за залог в тазвчерешния двубой.

Последните три мача между двата тима има страшно много голове. През пролетта на миналия сезон Борусия победи с 3:2 като гост, а есенният мач от същия минал сезон завърши отново 3:2, но в Дортмунд. Преди това двата тима фиксираха равенство 2:2.

Любопитното е, че Хофе се представя никак не лошо, когато гостува на Дортмунд. Освен споменатата победа от миналия сезон с 3:2, през сезон 2020/2021 в Дортмунд двубоят завърши 2:2, през сезон 2019/2020 Хофенхайм разби Борусия насред Дортмунд с 4:0, преди това пък имаше равенство 3:3…

Тоест, в последните 4 домакинства Борусия спечели само веднъж, 2 мача завършиха наравно и Хофе записа 1 победа.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P