Palms Bet предлага висока ставка Будьо/Глимт да води на полувремето срещу Жалгирис

Стефан Ралчев
Двата тима играят тази вечер в Шампионската лига

Будьо/Глимт приема литовския Жалгирис в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят е от 19:00 часа българско време. Победителят от тази двойка ще се изправи в плейофите за място в груповата фаза на турнира срещу победителя от двойката Лудогорец – Динамо Загреб. Българският тим загуби първата среща с 1:2.

Според Палмсбет норвежкият първенец е категоричен фаворит срещу литовския си противник, давайки ставка за победа скромното 1.42.

Интересен и доста примамлив обаче е коефициентът за пазара Будьо/Глимт да води на полувремето – 1.81, което изглежда доста вероятно с оглед силния тим на Будьо/Глимт. Иначе евентуално равенство като краен изход е оценено с 5.57, докато двойката за Жалгирис скача на 7.40.

До момента в турнира Будьо/Глимт, който е познат от мачовете си с ЦСКА през миналия сезон, Клаксвик от Фарьорските острови, а след това се справи с Линфийлд. Норвежците загубиха първия мач от Линфийлд с 0:1, но това само ги ядоса, след като на реванша разбиха противника с гръмкото 8:0.

За Жалгирис участието в квалификациите това лято е миниприказка, тъй като до момента тимът първо изхвърли косовския Балкани, а след това се справи с много силния шведски шампион Малмьо.

В последните 5 домакинства във всички турнири Будьо/Глимт записа впечатляващите 5 победи, като преди това и 3 равенства, така че тимът няма загуба на собствен терен вече 8 поредни двубоя.

Жалгирис обаче е непобеден като гост в 17 поредни мача във всички турнири (13 победи и 4 равенства), но мачовете са предимно за първенство и купа на Литва и едва 2 от тях в турнирите това лято.

Интересното е, че двата тима се срещнаха помежду си и миналото лято в плейофите, но в турнира Лига на Конференциите. Тогава първият мач завърши 2:2 в Литва, а на реванша норвежците победиха с 1:0 след гол на Ола Солбакен.

Двата тима играха и през лятото на 2020 година в Лига Европа – в квалификациите, когато Будьо/Глимт отново излезе краен победител след 3:1.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P