Отново анализ и прогнози за Юнайтед – Ливърпул! Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #19 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Започваме ударно. Току що чухте майсторските ни предвиждания от миналия епизод в рубриката Кръстосан огън. Аз заковах и 4-те прогнози без колебание, докато моят колега Мартин Георгиев регистрира успеваемост 3/4. Искрено се надявам да сте откраднали поне малка част от прогнозите ни за вашите печалби. Аз съм Стефан Ралчев, а вие слушате епизод №19 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги.

-Стефан Ралчев: Имам удоволствието да приветствам Мартин в поредното издание на подкаста. Като че ли след избора на Ясен Петров за национален селекционер, поутихнаха страстите в родния футбол. Отборите тренират, играят контроли. В Европа обаче всеки ден е непредсказуем. Сякаш големите клубове изпаднаха в игрова или резултатна пандемия. Вижте какво се случва с Ливърпул, Ювентус, Барселона и Реал Мадрид, дори с Байерн Мюнхен, който не е същият тим.

-Марто, нека започнем с

Мач на Седмицата

който ще повторим от миналия епизод. Просто, защото когато играят Манчестър Юнайтед и Ливърпул, а в уикенда няма нещо по-добро, е задължително да говорим за това. Предполагам, че си на същото мнение, а наистина този уикенд няма нещо впечатляващо като дербита за разлика от миналия път, когато можехме да избираме?

-Мартин Георгиев: Ливърпул е в ужасяваща форма, Бърнли прекъсна серията от 68 мача без загуба на Анфийлд. Освен това Ливърпул има контузени в защита, но истинския проблем е в нападението – тимът е акумулирал 7.76 xG преди последния гол на тима. Много хора очакват да има ротации в двата състава, но смятам, че отново ще видим много силни състави. Сега е моментът Юнайтед да “нокаутира” Ливърпул и да ги отстрани за ФА Къп

Моята прогноза е: Юнайтед да се класира @ 1.90

-Стефан Ралчев: Искам да отбележа нещо като за начало – разликата в нагласата на букмейкърите преди предишния мач миналия уикенд за първенство и сега. Тогава Ливърпул бе домакин и коефициентите за 1-ца за победа на Ливърпул бяха около 1.94 най-много до 2.00. Ти коментира, че когато има такова дерби, е очаквано да има малко по-изравнени ставки. Ето, че това сега е факт само че аз мисля, че това се дължи на факта, че Юнайтед е домакин. И въпреки това червените дяволи отново не са фаворити, а почти се доближават до Ливърпул като коефициенти. На какво се дължи това недоверие от страна на букмейкърите към Манчестър Юнайтед?

-Мартин Георгиев: Може би на класата на двата тима и особено на тази на Ливърпул в последните години. Но е факт, че отборът не е същият в последния един месец и би трябвало да има промяна към отношението към временната им форма.

-Стефан Ралчев: Миналият път бях точен в прогнозата си, която бе 1Х и Под 3,5 гола за коефициент 1.95. Сега смятам да заложа на абсолютно същата прогноза – 1Х и Под 3,5 гола, но за по-висока ставка – 2.20 от Winbet. Смятам, че Юнайтед няма да загуби двубоя най-вече заради формата, в която се намира и набраната инерция.

Не само за мача Манчестър Юнайтед – Ливърпул, но и за още двубои от английската Висша лига Winbet стартира специална промоция с Бонуси, но за повече подробности слушайте втората част на подкаста.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на Седмицата

-Стефан Ралчев: Моята изненада наистина е изненада в пълния смисъл на думата. Мнозина вероятно няма да се съгласят с предложението ми е, а то е за двубоя Шалке 04 – Байерн Мюнхен (Х за 8.30 или Двоен шанс 1Х за 5.10 от Betwinner). Преди няколко кръга Шалке постигна победа, която Мартин успешно прогнозира за доста висок коефициент. От тогава смятах, че тимът може да хване някаква вълна и да се опита да се спаси. Последваха обаче 2 поредни загуби и положението на Шалке е същото – последно място само със 7 точки. Още по-лошото е, че разликата до спасителната зона дори за плейофа вече се увеличава с всеки изминал кръг. Далеч съм от мисълта, че Шалке ще изиграе фамозен мач и изведнъж ще се преобрази, но ви предлагам да се опитаме и този път да ги съживим. Със сигурност прогнозата е рискована и да си кажем честно – има малка вероятност да излезе. Обаче аз съм от онези играчи, които още от миналото, когато са вкопчат в един отбор и го следят докрая, независимо дали влиза в успешна или неуспешна серия. Тези серии винаги приключват – не са безкрайни.

Няколко думи за Байерн. Отборът държи върха само защото останалите конкуренти зад него сякаш по план допускат грешки постоянно. Погледнете Лайпциг, Дортмунд и Леверкузен колко нестабилни са в резултатите си. Освен това да не забравяме, че в рамките на 5 дни баварците загубиха 2 пъти – от Гладбах и след това сензационно от Холщайн Кил за Купата. В последните мачове тимът малко се позадъхва и именно поради тази причина търся тази изненада.

Като финална щриха за този мач мога да насоча вниманието ви и към още един пазар – „Двата отбора да вкарат гол още първото полувреме“. Коефициентът е около 3.80-4.00. В 41% от мачовете на Байерн до момента през сезона и двата тима са бележили още до полувремето.

-Мартин Георгиев: Верона – Наполи Х @ 3.80.

– Наполи е със 7 поредни победи срещу Верона във всички турнири
– Наполи е вторият най-добър гост в лигата, като допуска под 1 гол средно на мач
– Верона обаче е в топ 7 на най-добрите домакини през сезона
– Всяка една победа на Наполи като гост е била над тим под 10-тото място – Наполи губи двете си гостувания на тимове от топ 10 (Лацио и Интер). Неаполитанци нямат равенство далеч от дома през сезона
– В последните 10 мача между двата тима не е имало равенство – време е

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. След кратко колебание от ваша страна в миналия епизод, днес имаме 18, които имат минимум успеваемост 3 от 4 и ще участват в жребия за паричната награда. След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Илиян Петров.

Моля, нека Илиян Петров се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България, за да получи наградата си.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Монако – Марсилия – 2
Реал Сосиедад – Бетис – 1
Байер Леверкузен – Волфсбург – 1
Милан – Аталанта – Х

Мартин Георгиев
Монако – Марсилия – 1
Реал Сосиедад – Бетис – 1
Байер Леверкузен – Волфсбург – 1
Милан – Аталанта – Х

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

От този уикенд Winbet стартира нова промоция – Висша лига Специални. Всяка седмица очаквайте нови и атрактивни предложения само за Висшата лига на Англия. В сайта ще намерите предложени специални пазари, на които може да залагате. Максималната сума на даден пазар, която може да заложите, е 50 лева. Повече подробности за офертата вижте в Букмейкър Рейтинги или в сайта на организатора.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите 10 лева Бонус под формата на Безплатен залог Всеки ден до 31 януари. Трябва да направите минимум един депозит в размер на минимум 50 лева на ден, за да вземете 10 лева Безплатен залог. След това трябва да изпълните условията по приемане на безплатния залог, за да го използвате.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от Безплатна Игра. Промоцията е свързана с дербито в Италия Милан – Аталанта. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол. Ако крайният резултат е познат от повече от един участник, победителят е този, който е прогнозирал правилно по-близо минутата на първото попадение в двубоя. Ако има двама или повече клиенти правилно прогнозирали точния резултат и минутата на първия гол в мача за победител ще се счита потребителят, който първи е дал своята прогноза.

Отново сме при Палмс Бет, който продължава промоцията си „Супер 15 Джакпот“, в която трябва да прогнозирате успешно 15 избрани от букмейкъра двубоя и да участвате в разпределението на награди. 15 познати мача ви носят печалба от 500 хиляди лева. При 14 познати резултата печалбата е 10 000 лева, а ако познаете 13 двубоя, печалбата е 2000 лева. Ако има повече от един познал определен брой срещи, печалбата ще бъде разпределена равномерно между позналите.

Winbet дава Бонус Безплатен Залог всеки денВашата игрална активност с реални средства в спортнaта секция на букмейкъра през изминалите 24 часа ще определи стойността на безплатния залог, който ще получите. Колкото повече играете, толкова по-висок бонус Безплатен залог ще получите. Срокът за активирането и използването на безплатния залог е 3 дни.

Отново Winbet дава възможност да спечелите 50 Бонус игри за точно определена слот игра и възможност за получаване на Безплатен залог. Трябва да направите квалифициращ залог за минимум 20 лева на минимален коефициент 1.30 На Живо на срещата Ливърпул – Манчестър Юнайтед. Печалбата от бонус игрите ще влезе в баланса ви, наличен за изтегляне и няма да има ограничения за използването й.

Връщаме се към Палмс Бет, който предлага на своите клиенти новия си Cash Ball Джакпот. Всеки залог на спорт може да ти донесе една от многото ежедневни печалби на CASH BALL джакпота. Той е с 3 натрупващи се нива, като всяко едно от нивата може да бъде спечелено при минимален залог от 5 лева. Колкото по-висок е залогът, толкова по-вероятно е да се влезе в бонус екрана. Повече подробности за промоцията може да намерите в Букмейкър Рейтинги, както и в сайта на организатора.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P