Оскари 2019 – коефициенти, фаворити и предпочитания

«Букмейкър Рейтинги»
Наградите Оскар превземат света в рамките на няколко часа всяка година. Перз 2019-та 91-ата церемония ще се проведе в Кодак Тиътър в Лос Анджелис в неделя срещу понеделник през нощта българско време…

Букмейкърите не остават безразлични към церемонията и вече обявиха своите предпочитания. Не само в световен мащаб, но и в България, букмейкърите публикуваха коефициенти и различни варианти за залози за победители в различните категории.

Платформата Winbet дава коефициент 1.40 за филма “Roma” в категория “Най-добър филм”. Също фаворит за №1 в тази категория е и в английският букмейкър Bet365. Той обаче дава още по-нисък коефициент за успех на лентата – 1.36. На второ място и в двата букмейкъра остава “Green book”, който получава в Winbet коефициент 3.70, а в Bet365 – 3.75.

Според кинокритиците именно двата филма са с най-големи шансове за победата в най-престижната категория. Леко изненадващо “The Favourite”, който е с 10 номинации, остава на трето място сред букмейкърите с коефициент 21.00 от Bet365 и Winbet.

Ситуацията в категория “Най-добър актьор” явно е предрешена, ако се вярва на букмейкърите и обявените от тях коефициенти. Рами Малек от “Бохемска Рапсодия” е категорично №1 с коефициент 1.14 от Efbet, същата ставка получава от останалите два букмейкъра – Bet365 и Winbet.

За най-добра актриса Глен Клоус (The Wife) също като че ли е безспорна №1, получавайки изключително ниски коефициенти. Winbet оценява шансовете й едва с 1.14, а Bet365 с 1.12.

В категорията “Най-добър режисьор” фаворит е Алфонсо Куарон (Roma). Букмейкъри и критици предричат победа на “Рома” и в категорията за “Най-добър чуждоезичен филм”.

Отворете вашата нова сметка, за да се възползвате от шанса и познанията си и в киното…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация